Resultaten

Resultaten worden ons dagelijks toegestuurd! Het is dan ook overweldigend om te zien hoe mooi en gelukkig mensen worden.

Hoe mensen veranderen en verstandige keuzes maken. Mooie maar ook verdrietige verhalen krijgen wij te horen! Maar als ze dan met behulp van ons tot het gewenste resultaat komen en met een lach ons deze geweldige foto’s toesturen is dat een kroon op onze inzet.

Deze foto’s willen we delen, dit zijn foto’s van echte mensen met echte resultaten.

Wil jij dit ook? Bestel de boeken dan snel!

Hier het prachtige verhaal van Jolanda Blankenstein:

"Ben net terug van mijn afspraak op de poli harttransplantatie van het UMC. Heb daar heel goed nieuws gekregen. Ik ben zo blij!!! Ik ben 52 jaar en vanaf mijn 34e hartpatiënt. De helft van mijn hart is afgestorven. Daar is helaas niks (meer) aan te doen. Alleen het met medicijnen en revalideren het zo stabiel mogelijk te houden. En mocht dat niet meer lukken dan is de enige optie nog een harttransplantatie of steunhart.

Het afgelopen 2 jaar heb ik 5x een hartstilstand gehad. Daaruit is gebleken dat mijn hart nu toch achteruit is gegaan. En vandaar dat ik vanuit het Antonius ziekenhuis naar het UMC ben gestuurd. Daar heb ik allerlei onderzoeken gehad waaronder een inspanningstest. Die zag er niet zo heel best uit. Ondanks het sporten wat ik deed. Ik zat precies op de grens van wél of níet transplanteren. Daardoor gingen er ook andere dingen meespelen zoals mijn jonge leeftijd. Ook hoopte hij dat ik misschien beter kon voelen als ik wat af zou vallen. Doordat ik steeds beperkter werd kwam ik ook steeds meer aan. Ik woog op het laatst 92 kilo (juli 2022). Maar ja, ik wist niet wat ik moest doen. Diëten heeft weinig zin. Maar wist ook niet wat dan wel….. Toen attendeerde mijn zus Dicky de Graaf-Blankenstein mij op “Welkom bij de nieuwe jij”. Ik dacht, ik kan het allicht proberen. Heb ook meteen het boek besteld. WAUW!!! Dit heeft echt mijn ogen geopend. Ik begon in juli 2022 met 92 kilo. In het begin was het echt wel ff zoeken. Maar heb doorgezet en al snel merkte ik verschil.

In oktober moest ik weer naar het UMC en moest gewogen worden. Ik wilde niet weten wat ik woog dus heb niet gekeken. Maar later wilde de arts mij wat laten zien op de pc en wat denk je? Valt mijn oog toch op het gewicht 👀 Aan de ene kant baalde ik. Maar aan de andere kant geloofde ik mijn ogen niet. Ik woog toen dus 75,6(!!!) BIZAR!

Verleden week had ik weer die inspanningstest en vandaag de afspraak voor de uitslag. Heb weer moeten wegen. En wat denk je?????? Blijk ik nu zelfs 73 kilo te wegen!!!! WoW!! 😳 Zelfs mijn conditie is ook echt vooruit gegaan. Zelfs zo goed dat de harttransplantatie voorlopig van de baan is. De arts vond het echt bijzonder dat ik in zo’n korte tijd zoveel was afgevallen. Ben gewoon bijna 20 kilo(!) kwijt in een half jaar tijd 😲 Dit had ik nooit durven hopen. Ik kan het zelf nog nauwelijks geloven! Maar het is toch gebeurd. Eindelijk…. Eindelijk is het toch gelukt door Welkom bij de nieuwe Jij. Dank jullie wel!!

PS; Sorry voor het lange verhaal 😅 maar ik moest dit toch ff delen
(Linker foto is van afgelopen kerst. Helaas ben ik niet fotogeniek 😂)


Je kunt op de foto's klikken om de verhalen te lezen.

Henny_Groenveld.jpg
Franciose_Vonk.jpg
Bianca_Meilof.jpg
Marloes_van_Maaren.JPG
Mariska_van_Drie.png
Judith_den_Uyl.png
Susanne_Mathijssen.png
Esther_Rozeboom_Sijtzema.png
Marloes_van_Maaren.png
Astrid_Rutten.png
Anita_Landsman.png
Brenda_Halsema.png
Anja_smith.JPG
Sandra_diepstraten.JPG
Maaike_van_Graas.jpg
Petra_van_Sante.jpg
Cora_Niehaus.jpg
Hetty_Verhagen.jpg
Annette_van_sante.jpg
Johanni_blok_1.jpg
Nicolette_van_Grondelle.jpg
Samantha_Calis_verdeveld.jpeg
Lara_holland.jpg
Esther_regts.jpg
Anneke_de_rijke.jpeg
Jacqueline_vd_boor.jpg
Maritsa_vd_Voort.jpg
Brenda_Halsema_1.PNG
Gesprek.jpg
Anita_Landsman.jpg
Jolanda_van_Meer.jpg
Annette_van_Sante.jpg
Truus_van_Dam.jpg
Sandra_Bekler.jpg
Miranda_vervelde.jpg
Karin_Huys.jpg
Ingrid_Makkelie.jpg
Gina_vd_Berg.jpg
Nicole_Bos.jpg
Maria_N.jpg
Geertje_Jellema.jpg
thea.jpg
Leny_Smits.jpg
Marina_Roos.jpg
Mirjam_lommen.jpg
Truus_van_dam.PNG
IMG_5380.jpg
IMG_8742.jpg
Johanni_blok.jpg
Juul_Holtie.jpg
Odilia.jpg